Applications

Heraklith offers the best all-in-one solution for many applications:
strict warning: Declaration of date_handler_field_multiple::pre_render() should be compatible with content_handler_field_multiple::pre_render($values) in /data/sites/web/heraklithcz/www/sites/all/modules/contrib/date/date/date_handler_field_multiple.inc on line 0.
 • Mélygarázsok

  Heraklith fagyapot megoldások mélygarázsokhoz
  Mélygarázsok

  A  Heraklith fagyapot termékek rendelkeznek a termékre egy adott alkalmazás szempontjából jellemző Környezetvédelmi Terméknyilatkozatokkal (EPD, Environmental Product Declaration), melyek alapjai azok a minden egyes gyáregységünkben elvégzett Életciklus elemzések, amelyek nemcsak azt teszik lehetővé, hogy számszerűsítsük a nyersanyagként felhasznált fa előnyeit…

 • Alulról hűlő födémek

  Heraklith fagyapot megoldások alagsori mennyezetekhez
  Alulról hűlő födémek

  A Heraklith fagyapot táblái nagyszerű univerzális megoldást nyújtanak alagsori mennyezetekhez. A fagyapot panelek természetes módon tartósak, élettartamuk pedig megegyezik annak az épületnek az élettartamával, amelyben felhasználásra kerülnek. Ezen kívül hővédő pajzsként is funkcionálnak, az épület tűz esetén védett…

 • Külső falak / Homlokzat

  Heraklith megoldások külső falakhoz
  Külső falak / Homlokzat

  A külső falnak hőtároló funkciója van, így nagyobb kényelmet és nyugalmat biztosít. Másik fontos szempont az alkalmazott anyagok páradiffúziós nyitottsága, ami lehetővé teszi a falazat gyors száradását.

 • Zajvédő falak

  Heraklith fagyapot megoldások zajvédő falakhoz
  Zajvédő falak

  A Heraklith fagyapot lapok autópályák mentén, vasútállomásokon, vasútvonalak, repülőterek és egyéb zajkeltő objektumok mellett egyaránt használhatók. A panelek elnyelik és visszaverik a zajt, így elkerülve annak terjedését. 

 • Egyéb

  Heraklith fagyapot megoldások egyéb alkalmazhatósága
  Egyéb

  A Heraklith fagyapot lapok számos egyéb alkalmazás számára is kiváló akusztikai, hőszigetelési és tűzbiztos tulajdonságokat nyújtanak, többek között: