A fagyapotról

All-in-one solutions
strict warning: Declaration of date_handler_field_multiple::pre_render() should be compatible with content_handler_field_multiple::pre_render($values) in /data/sites/web/heraklithcz/www/sites/all/modules/contrib/date/date/date_handler_field_multiple.inc on line 0.

Heraklith fagyapot

A Heraklith fagyapot PEFC tanúsítvánnyal rendelkező, észak-európai fakitermelésre szánt erdőkből származó lucfenyőből készült természetes termék.  A fagyapot táblák gyártása során a hosszú, finomszálú farostokat ásványi kötőanyaggal könnyű, multifunkcionális lapokká préselik. A kőzetgyapottal és polisztirollal (EPS) kombinált fagyapot lapok kiváló hőszigetelő anyagok. A kész fagyapot táblákat raklapon, egymásra fektetve, sarokvédelemmel, perforált rugalmas fóliázással szállítják.

A Heraklith fagyapot lapok természetes módon tartósak, élettartamuk azonos annak az épületnek az élettartamával, amelyben a terméket alkalmazzák. A Heraklith lapok magukban hordozzák a fa összes jó és védő tulajdonságát:

 

 • Kiváló hőszigetelési és hangelnyelési tulajdonságok
 • Nagyon magas tűzállóság
 • Egyszerű és gyors felhasználhatóság
 • Természetes és vonzó megjelenés
 • Nedvességálló és penészálló

Product benefits wood wool

See all the products
The Heraklith wood wool and insulation panels provide high quality properties:

 • Tűzbiztos

  Tűzbiztos

  Tüzet számos fontos tényező okozhat, eredményként pedig hatalmas mennyiségű hő keletkezik. Annak érdekében, hogy egy épületet megvédjünk a tűz során keletkező magas hőmérséklettől, jó minőségű és tűzbiztos anyagokat kell alkalmazni. Az épületek védelme mellett az emberek megóvása is kiemelkedő fontosságú.

 • Hangszigetelő

  Hangszigetelő

  A zaj csökkentése az élhetőség, illetve a munkavégzés kényelmi szintjének emelése szempontjából is fontos. A Heraklith számos olyan megoldást kínál, amely hozzájárul a nyugodt életvitelhez és a zavartalan munkavégzéshez még mélygarázsok felett, technikai helyiségek és más zajforrást jelentő helyek közelében is.

 • Hőszigetelő

  Hőszigetelő

  Számos oka van annak, miért lehet szükség szigetelésre. Ezek közül legfontosabb az alacsonyabb energia-felhasználás, az életszínvonal magasabb kényelmi szintje, az alacsonyabb befektetés, a költségek és a CO2-kibocsátás csökkentés – mindezek miatt környezetvédelmi szempontból is megfelelőbb. A hőszigetelő anyagok…

 • Tartós megoldás

  Tartós megoldás

  A fagyapot panelek természetes módon tartósak, élettartamuk pedig megegyezik annak az épületnek az élettartamával, amelyben felhasználásra kerülnek.  A külső fizikai behatásoknak hatékonyan ellenálló termék teljes életciklusa alatt megőrzi e remek tulajdonságát

   

 • Környezetbarát

  Környezetbarát

  A Heraklith-tal Ön tudatosan egy fenntartható megoldást választ. A Heraklith kizárólag PEFC tanúsítással ellátott faanyagot használ fagyapot tábláihoz. A PEFC (Program for the Endorsement of Forest Certification) egy erdészeti tanúsítási rendszerek elfogadását célzó program. A PEFC már globális ellenőrzési ökocímkévé alakult.