Külső falak / Homlokzat

Heraklith megoldások külső falakhoz
strict warning: Declaration of date_handler_field_multiple::pre_render() should be compatible with content_handler_field_multiple::pre_render($values) in /data/sites/web/heraklithcz/www/sites/all/modules/contrib/date/date/date_handler_field_multiple.inc on line 0.
Külső falak / Homlokzat

A külső falnak hőtároló funkciója van, így nagyobb kényelmet és nyugalmat biztosít. Másik fontos szempont az alkalmazott anyagok páradiffúziós nyitottsága, ami lehetővé teszi a falazat gyors száradását.

A fagyapot lapokat mészvakolattal vagy vakolattal rendelkező külső falakon jól szellőző aljzat táblaként lehet alkalmazni. Csökkentik a páralecsapódást. A fagyapot táblák segítségével a téglafalak nagy mennyiségű hőt képesek tárolni. Hőmérsékletszabályozó szerepet töltenek be és kényelmes belső teret biztosítanak. A hőszigetelő réteg gyakorlatilag hézagmentes. Hőt sugározhat és lélegzik, amely mindkét irányban lehetővé teszi a páratartalom szükséges cseréjét.

A Heraklith termékekkel nemcsak új konstrukciók homlokzati szigetelése oldható meg, de jól alkalmazhatók régi házak felújítására is, mivel a hőszigetelő lapok közvetlenül felvihetők a már meglévő vakolatokra.

 

A fülekre kattintva megtalálható az alkalmazással kapcsolatos összes termék, tulajdonság, dokumentáció és hivatkozás.