A Heraklith® mindig fontosnak tartotta az innovációt

A Heraklith® hosszú utat tett meg azóta, hogy 1908-ban bejegyzésre került az eredeti fagyapot tábla szabadalmunk. Az innováció mind a mai napig mindig is fejlesztéseink élvonalába tartozott.

Az 1960-as években bevezetésre került a Heratekta, az első többrétegű szigetelőlap, amely a fagyapotot és az expandált polisztirolt (EPS) ötvözi a fokozott hőszigetelő és akusztikai teljesítmény érdekében.

Az 1980-as években bevezetésre került a Tektalan, az első fagyapotot és ásványgyapotot kombináló szigetelőtábla, amely fokozott tűzállóságot és még jobb hő- és hangszigetelő teljesítményt nyújt.

2006-ban a Heraklith® lett az első olyan gyártó, amely az EN 13501-1 szabványoknak megfelelő, nem éghető, A2 tűzvédelmi besorolású szigetelőlapokat állított elő.

 

Állattartásra szolgáló épületek

2010-ben a Heraklith® speciálisan kifejlesztett fagyapot szigetelőtáblákat vezetett be állattartásra szolgáló épületek, például tehén és ló istállók, illetve sertéshizlaldák szigetelésére.

A közelmúltban mutattunk be a Benelux államokban egy új Heratekta táblát, amely egy eredetileg Németország számára kifejlesztett szigetelőlapon alapul, és hamarosan Tektalan sorozatunkat is bővítjük.

Amikor az innovációról van szó, a Heraklith® kitüntetett helyzetben van az új piaci igények előrejelzése tekintetében. Kiváltságos helyzetünket egyaránt alátámasztják a fagyapot alapanyagokkal való munka terén hosszú távon megszerzett tapasztalataink, az új alkalmazások folyamatos feltárása iránti igényünk és az ügyfeleinkkel fenntartott szoros kapcsolatunk.