A fagyapotról

A fagyapot megfelelő forrásból származó, gondosan válogatott faanyag rendkívül vékony forgácsából készül. A Heraklith® fagyapot táblák - 110 évvel a szabadalmaztatásukat követően - még mindig formálják az építőipart.

A természetes fától a fagyapot hőszigetelő tábláig

A gondosan válogatott és fenntartható forrásból beszerzett faanyagból származó hosszú, vékony szálak összepréselésével és összeragasztásával a Heraklith® kiváló minőségű és nagy teljesítményű fagyapot táblákat állít elő, amelyeket az építőipar világszerte használ.

Gyakran találni olyan sok évvel ezelőtt felszerelt táblákat, amelyek még napjainkban is ugyanolyan hatékonynak bizonyulnak, mint beépítésükkor.

A fejlődés ugyanakkor nem áll meg. A Heraklith® fagyapot termékeket az új és innovatív felhasználások érdekében folyamatosan fejlesztik. Annak biztosítására, hogy a Heraklith® fagyapot táblák meg tudjanak felelni napjaink egyre szigorúbb építési előírásainak és szabványainak, haladó gyártási technológiákat is alkalmaznak.

Product
Performances of wood wool

A tulajdonságok kivételes kombinációja

A Heraklith® fagyapot táblák kivételes tulajdonságaik kombinációjáról ismertek. Kiváló zajelnyelési és kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságaik, szilárdságuk és tartósságuk, valamint kiváló tűzállóságuk miatt világszerte elismert termékek.

A termékek egyedi, kellemesen esztétikus megjelenése is elismerésre méltó. A Heraklith® fagyapot hőszigetelő táblák számos vonzó faalapú felülettel állnak rendelkezésre.

Egyéb tulajdonságok, amelyek miatt a Heraklith® fagyapot a természetes választás

A Heraklith® fagyapot táblák könnyűek, beépítésük egyszerű, időtakarékos és környezetbarát. Természetes nyersanyagokból készülnek és megfelelnek a fenntarthatósággal és az alacsony környezeti hatással kapcsolatos legmagasabb szintű követelményeknek. A táblákat ügyfeleink nagyon kedvelik, a kivitelezők örömmel fogadják, és mindenki nagyra becsüli, aki kapcsolatba kerül velük.

Heraklith® fagyapot, 1908 óta fejlődésben

A fa hőszigetelő táblák története egészen 1908-ra nyúlik vissza: ekkor jegyezték be az első szabadalmat Ausztriában. A termék egy olyan találmány volt, amely drasztikusan megváltoztatta az építőipart, és amely azóta is folyamatosan fejlődik.

Wood wool insulation improving since 1908