Alagsori mennyezetek

A pincefödémen a hőveszteség az épület teljes energiaveszteségének 10% -át is kiteheti. A Heraklith ® panelek segítenek megoldani ezt a problémát.

Amikor egy vagy több család otthonának szigeteléséről van szó, fontos figyelembe venni a hőveszteséget, amely az épület minden egyes terében előfordulhat, beleértve az alagsor mennyezetén keresztül történőt is. Utóbbi az épület teljes energiaveszteségének akár 10%-át is jelentheti.

A jó szigetelés tűzvédelmet biztosít, miközben meggátolja a földszinten keresztül történő hőveszteséget, és segít a zaj csökkentésében is.

 

"All-in-one" szigetelés

A Heraklith® fagyapot szigetelés szépen illeszkedik ezekhez a követelményekhez, mivel olyan mindent ötvöző megoldást kínál, amely jól néz ki, könnyen beépíthető, tartós és hosszú élettartamú. A fagyapotot tartóssága különösen alkalmassá teszi arra, hogy megóvja a pincék falait és mennyezetét az ott tárolt tárgyak mozgatásából eredő károsodása ellen. A lapok felületében nem könnyű kárt tenni, ezért tartósabbak és tovább maradnak jó állapotban.

Mivel a Heraklith® lapok fenntartható, természetes anyagokból készülnek, környezetbarát és környezetvédelmi szempontból is megfelelő megoldást nyújtanak az otthoni szigetelésre.

Referenciák

DE CCH Hamburg 3

Congress Center Hamburg

Hamburg , Németország

NL_De Adelaar 2

De Adelaar in Hoogeveen

Hoogeveen , Hollandia

DE LLoyd Hamburg 2

DNV GL Group office Hamburg

Hamburg , Németország