Külső falszigetelés

A külső falak és homlokzatok hőszigetelése nagymértékben csökkentheti az épület energiafelhasználását, és növelheti az emberek kényelmét.

Tanulmányok szerint a külső falak egy épület hőveszteségének mintegy 25%-áért felelősek. Ennek következtében a külső falak és homlokzatok hőszigetelése nagymértékben csökkentheti az energiafelhasználást és javíthatja az emberek komfortérzetét.

A külső falszigetelésnek azonban képesnek kell lennie „lélegezni” is, hogy a káros nedvesség ne essen csapdába a külső falazaton és a falazat, ha nedves lesz, természetesen módon meg tudjon száradni.

 

Légáteresztő alapfelületek

A választ a Heraklith® fagyapot szigetelőtáblák jelentik. Új építéseknél mészvakolattal vagy vakolattal rendelkező külső falakon alkalmazhatók jól szellőző aljzat táblaként, de otthoni felújítási munkákhoz is felhasználhatók, ahol a fagyapot hőszigetelőlapok közvetlenül a meglévő vakolaton alkalmazhatók.

A Heraklith® szigetelőtáblák kivételes, mindent ötvöző szigetelési megoldást kínálnak a külső épületfalakhoz. Nemcsak kiváló hő- és hangszigetelési teljesítményt nyújtanak, de tűzállóak, és a felvitelük is könnyű. Erős és tartós termékek, az épület teljes élettartama alatt kitartanak,

és mivel fenntartható természetes anyagokból készülnek, környezetbarát és környezettudatos alkalmazást jelentenek a külső falszigetelések számára.

Referenciák

HU_Nagyar castle

Gátőrház, Nagyar Luby Kastély

Nagyar , Magyarország

CZ Budejovice Karmasek

Private print house

České Budějovice , Csehország