A kompromisszumok nélküli megoldás

A Heraklith® fagyapot hőszigetelő tábla mindent magába foglaló, kompromisszumok nélküli megoldást kínál a szigetelési igényekhez. A tűzállósághoz kiváló hang- és hőszigetelő képesség társul ugyanabban a tartós és környezetbarát termékben.

Termék jellemzők

FIRE PROTECTION1

Tűzbiztos

Tüzet számos fontos tényező okozhat, eredményként pedig hatalmas mennyiségű hő keletkezik. Annak érdekében, hogy egy épületet megvédjünk a tűz során keletkező magas hőmérséklettől, jó minőségű és tűzbiztos anyagokat kell alkalmazni. Az épületek védelme mellett az emberek megóvása is kiemelkedő fontosságú.

Thermal1

Hőszigetelő

Számos oka van annak, miért lehet szükség szigetelésre. Ezek közül legfontosabb az alacsonyabb energia-felhasználás, az életszínvonal magasabb kényelmi szintje, az alacsonyabb befektetés, a költségek és a CO2-kibocsátás csökkentés – mindezek miatt környezetvédelmi szempontból is megfelelőbb. A hőszigetelő anyagok gyorsan megtérülnek az új építésekben és a felújításoknál történő alkalmazásokban egyaránt.

ECO FRIENDLY1

Környezetbarát

A Heraklith-tal Ön tudatosan egy fenntartható megoldást választ. A Heraklith kizárólag PEFC tanúsítással ellátott faanyagot használ fagyapot tábláihoz. A PEFC (Program for the Endorsement of Forest Certification) egy erdészeti tanúsítási rendszerek elfogadását célzó program. A PEFC már globális ellenőrzési ökocímkévé alakult. A PEFC minősítéssel rendelkező faanyaggal, a kiemelkedő környezetvédelmi hitelességgel és az optimalizált gyártási folyamat segítségével a Knauf Insulation garantáltan természetes és fenntartható fagyapot termékeket nyújt.

Heraklith long panel
ACOUSTIC1

Hangszigetelő

A zaj csökkentése az élhetőség, illetve a munkavégzés kényelmi szintjének emelése szempontjából is fontos. A Heraklith számos olyan megoldást kínál, amely hozzájárul a nyugodt életvitelhez és a zavartalan munkavégzéshez még mélygarázsok felett, technikai helyiségek és más zajforrást jelentő helyek közelében is.

Aesthetic1

Esztétikusság

A fagyapot táblák megjelenése természetes módon vonzó, így nemcsak hatékony szigetelési megoldást kínálnak, hanem esztétikailag is megnyerő felületet biztosítanak parkolók, technikai helyiségek, irodák, szabadidős létesítmények és sok egyéb alkalmazás számára.

Durable1

Tartós megoldás

A fagyapot panelek természetes módon tartósak, élettartamuk pedig megegyezik annak az épületnek az élettartamával, amelyben felhasználásra kerülnek.  A külső fizikai behatásoknak hatékonyan ellenálló termék teljes életciklusa alatt megőrzi e remek tulajdonságát.