Csarnokok és színházak

A közintézmények nagy csarnokaiban, zenei helyszíneken és színházakban fontos a kiváló akusztika ahhoz, hogy a közönség az általa elvárt élményt megtapasztalhassa.

A közintézmények nagy csarnokaiban, zenei helyszíneken és színházakban fontos a kiváló akusztika ahhoz, hogy a közönség az általa elvárt élményt megtapasztalhassa.

A Heraklith® fagyapot szigetelőlapok rendkívüli hangelnyelő tulajdonságuknak köszönhetően kiváló megoldást nyújtanak erre a célra.

A Heraklith® táblák nyílt felületi szerkezete könnyedén elnyeli a nem kívánt hangokat és visszhangokat. Ezzel egyidejűleg a középületekre vonatkozó jogi követelményeknek megfelelő – sőt a legtöbb esetben meg is haladó – kiváló hőszigetelést és kitűnő tűzállóságot is biztosítanak. A Heraklith® szigetelőtáblák nem olvadnak meg és nem termelnek égő cseppeket.

 

Kiemelkedő akusztika

A Heraklith® a kiemelkedő akusztika kialakításának elősegítése érdekében szigetelési megoldások széles választékát kínálja, de a legjobb hangelnyelést és tűzvédelmet a fagyapot felületű és kőzetgyapot maggal rendelkező Tektalan A2 lapok tudják biztosítani.

Mint minden Heraklith® szigetelőtábla, gyárilag ezek is szinte bármilyen színben előállíthatók, és esztétikailag kellemes megjelenést biztosítanak. Gyakran választják olyan csarnokok és színházak számára, ahol a környezettudatosság fontos, de anélkül, hogy az a nyitottság és a tér érzetének rovására menne.

Ezeket a szigetelő táblákat általában csarnokok és előcsarnok falain és mennyezetén alkalmazzák, valamint az épületek egyéb olyan kritikus területein, mint például az öltözők folyosói, pincék, zenekari árok, kifutó, szállítási területek, menekülési útvonalak és légcsatornák.

Referenciák