A Heraklith®-ról

A Heraklith® nevet széles körben használják a minőségi fagyapot szigetelőpanelek általános megnevezéseként. De a Heraklith® választásával többet kap egy márkanévnél

A Heraklith® nevet sok országban használják a fagyapot általános megnevezéseként, mivel már nagyon sok éve folyamatosan jelen van és fejlődik. De honnan ered a név?

Két szó, a Heraklész (Herkules) és a lithos (kő, görögül) kombinációjából származik. Herkules 12 legendás feladata közül egyben hatalmas falat épített sziklákból, hogy egy nagy folyó vizét elvezesse a király istállóinak megtisztításához. Így neve ideális inspiráció egy olyan névhez, amely az építészeti innovációt és a nagy szilárdságú tartósságot képviseli.

A kezdeti szerény indulás ellenére a Heraklith® fagyapot mára jóval kifinomultabbá vált. A Heraklith neve ma a magas színvonalú, nagyteljesítményű fagyapot szigetelőlapok szinonimája, amelyek sokoldalúak, tartósak és könnyűek, ugyanakkor kiváló hang- és hőszigetelést biztosítanak, kifogástalan fenntarthatósági igazolásokkal rendelkeznek és kiemelkedő tűzbiztonsági teljesítményt nyújtanak.

About Heraklith

Értéket nyújtunk ügyfeleink számára

A Heraklith® fagyapot termékek kiemelkedő értékek széles választékát kínálják ügyfeleink számára. Amikor Ön Heraklith® terméket választ, biztos lehet benne, hogy a rendelkezésre álló termékek közül a legjobb értéktartománnyal és támogatási szolgáltatásokkal rendelkezőt választotta.

Megosztjuk a minőség és a kiválóság iránti szenvedélyünket

A Heraklith® vállalatnál szenvedélyünk a márkánk, és nagyon kedveljük az értékeinkben osztozó ügyfelekkel való munkát.

Szakértelem és tapasztalat

Nincs másik olyan szigetelő cég, amely olyan régóta tartó szakértelemmel és annyi tapasztalattal rendelkezik, mint a Heraklith®. Több mint 110 éve gyártunk olyan fagyapot termékeket, amelyek minőségük, hatékonyságuk és tartósságuk miatt világszerte ismertek és elismertek.

Történetünk

A Heraklith® története az 1908-ban Ausztriában regisztrált első fagyapot lap szabadalmaztatásáig nyúlik vissza.

Az első, gyárban előállított és Heraklith® márkanév alatt  értékesített szigetelőtáblákat 1924-ben gyártották, és nem sokkal később a Heraklith® építészekkel, mérnökökkel és építőipari cégekkel kezdett el dolgozni, hogy bővítse az alkalmazások körét.

Ez volt annak a sikertörténetnek a kezdete, amely megnyitotta az utat az innováció és a fejlesztés úttörője számára, amely folyamat ma is folytatódik.

Örökségünk

A Knauf Insulation az egyik leggyorsabban növekvő és legelismertebb név a világon. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsük ügyfeleinket az energiahatékonyság és a fenntarthatóság iránti növekvő igények kielégítésében az otthonokban, a nem lakóépületekben és az ipari alkalmazásokban.